“Daily Star, sir” called Jason, carrying somenewspapers under his arm. The little boy had been running up and down thestreet, but there were still twenty_31__left. His voice was almost gone and hisheart was_32__. The shops would soon close, and all the people would go home.He would have to go home too, carrying the papers__33_money. He had hoped tosell more papers tonight to make more money to buy a__34_for his mother andsome seeds for his bird. That was why he had bought the papers with all hismoney. He_35__as he thought of his failure to sell all his papers.
“You don’t know the __36_of selling papers. Youmust shout, “Hot news! Bomb bursting!” another newsboy Chad told Jason.“_37__it’s not in the paper at all,” replied Jason. “Just run awayquickly__38__they have time to see, and you’ll __39_ out and get yourmoney,”Chad said.
It was a new _40__to Jason. He thought of his birdwith no__41_and the cake he wanted to buy for his mother, but was__42_that hewould not tell a lie. Though he was _43__ a poor newsboy, he had been_44__ somegood things.
The next afternoon Jason went to the office forhis papers_45__. Several boys were crowding around Chad, who declared witha__46_smile that he sold six dozen the day before. He added thatJason__47_money because he would not tell a lie. The boy _48__at Jason. “Youwouldn’t tell a lie yesterday, my boy?” A gentleman at the office came up andpatted Jason’s shoulder__49_.”You’re just the boy I am looking for.” A weeklater Jason started his new__50_. He lost sale of twenty papers because hewould not tell a lie, but got a well-paid job because he told the truth.
31.A.shops B.coins C.people D.papers
32.A.open B.heavy C.pure D.weak
33.A.instead of B.in returnfor C.regardless of D.in exchange for
34.A.cup B.card C.comb D.cake
35.A.gave in B.broke down C.got away D.showed up
36.A.difficulty B.process C.goal D.secret
37.A.And B.But C.For D.So
38.A.before B.since C.though D.unless
39.A.call B.drop C.sell D.reach
40.A.edition B.idea C.policy D.task
41.A.bread B.insects C.seeds D.water
42.A.concerned B.amazed C.excited D.determined
43.A.still B.already C.just D.also
44.A.taught B.handed C.awarded D.allowed
45.A.at once B.bychance C.as usual D.on purpose
46.A.proud B.gentle C.warm D.polite
47.A.borrowed B.lost C.made D.saved
48.A.laughed B.shouted C.nodded D.started
49.A.bravely B.grateful C.fondly D.modestly
50.A.duty B.business C.job D.method
31. D 32. B 33. A 34. D 35.B 36. D 37. B 38. A 39. C 40. B
41. C 42. D 43. C 44. A 45. C 46. A 47. B 48. A 49. C 50. C
A篇：MonthlyTalks at London Canal Museum
Our monthly talksstart at 19:30 on the first Thursday of each month except August. Admission isat normal charges and you don’t need to book. They end around 21:00.
The Canal Pioneers, by Chris Lewis. JamesBrindley is recognized as one of the leading early canal engineers. He was alsoa major player in training others in the art of canal planning and building.Chris Lewis will explain how Brindley made such a positive contribution to theeducation of that group of early “civil engineers”.
Ice for the Metropolis, by MalcolmTucker. Well before the arrival of freezers, there was a demand for ice forfood preservation and catering, Malcolm will explain the history of importingnatural ice and the technology of building ice wells, and how London’s icetrade grew.
An Update on the Cotsword Canals, byLiz Payne. The Stroudwater Canal is moving towards reopening. The Thames andSevern Canal will take a little longer. We will have a report on the presentstate of play.
Eyots and Aits- Thames Islands, byMiranda Vickers. The Thames had many islands. Miranda has undertaken a reviewof all of them. She will tell us about those of greatest interest.
21. When is the talk on James Brindley?
A. February 6th.
B. March 6th.
C. November 7th.
D. December 5th.
22. What is the topic of the talk in February?
A. The Canal Pioneers.
B. Ice for the Metropolis
C. Eyots and Aits- Thames Islands
D. An Update on the Cotsword Canals
23. Who will give the talk on the islands in the Thames.
A. Miranda Vickers
B. Malcolm Tucker
C. Chris Lewis
D. Liz Payne
21. C 22. D 23. A
21. C细节理解题。根据文章第二段第二句JamesBrindley is recognized as one of the leading early canal engineers.所对应的日期November 7th.。故选C。
22. D 细节理解题。根据文章第四段February 6th中的第一句An Update on the Cotsword Canals, by Liz Payne. The StroudwaterCanal is moving towards reopening.可以得出答案。故选D。
23. A 细节理解题。根据文章第五段第一句Eyots and Aits-Thames Islands, by Miranda Vickers.可以知道做报告的人是MirandsVickets。故选A。
Once whenI was facing a decision that involved high risk, I went to a friend. He lookedat me for a moment, and then wrote a sentence containing the best advice I’veever had: Be bold and brave — and mighty (强大的) forceswill come to your aid.
Those words made me see clearly that when I had fallen short in the past, itwas seldom because I had tried and failed. It was usually because I had letfear of failure stop me from trying at all. On the other hand, whenever I hadplunged into deep water, forced by courage or circumstance, I had always beenable to swim until I got my feet on the ground again.
Boldness means a decision to bite offmore than you can eat. And there is nothing mysterious about the mighty forces.They are potential powers we possess: energy, skill, sound judgment, creativeideas — even physical strength greater than most of us realize.
Admittedly, those mighty forces arespiritual ones. But they are more important than physical ones. A collegeclassmate of mine, Tim, was an excellent football player, even though heweighed much less than the average player. “In one game I suddenly found myselfconfronting a huge player, who had nothing but me between him and our goalline,” said Tim. “I was so frightened that I closed my eyes and desperatelythrew myself at that guy like a bullet — and stopped him cold.”
Boldness — a willingness to extendyourself to the extreme—is not one that can be acquired overnight. But it canbe taught to children and developed in adults. Confidence builds up. Surely, there willbe setbacks (挫折) and disappointmentsin life; boldness in itself is no guarantee of success. But the person whotries to do something and fails is a lot better off than the person who triesto do nothing and succeeds.
So, always try to live a little bitbeyond your abilities—and you’ll find your abilities are greater than you everdreamed.
51. Why was the author sometimes unable to reach his goal in thepast
A. He faced huge risks.
B. He lacked mighty forces.
C. Fear prevented him from trying.
D. Failure blocked his way to success.
52. What is the implied meaning of the underlined part
A. Swallow more than you can digest.
B. Act slightly above your abilities.
C. Develop more mysterious powers.
D. Learn to make creative decisions.
53. What was especially important for Tim’s successful defense in the footballgame
A. His physical strength. B. His basic skill.
C. His real fear. D. His spiritual force.
54. What can be learned from Paragraph 5
A. Confidence grows more rapidly in adults.
B. Trying without success is meaningless.
C. Repeated failure creates a better life.
D. Boldness can be gained little by little.
55. What is the author’s purpose in writing this passage
A. To encourage people to be courageous.
B. To advise people to build up physical power.
C. To tell people the ways to guarantee success.
D. To recommend people to develop more abilities.
答案：51. C 52. B 53. D 54. D 55. A
Oneday when I was 12, my mother gave me an order: I was to walk to the publiclibrary, and borrow at least one book for the summer. This was one more weaponfor her to defeat my strange problem — inability to read.
In the library, I found my way intothe“Children’s Room.” I sat downon the floor and pulled a few books off the shelf at random. The cover of abook caught my eye. It presented a picture of a beagle. I had recently had abeagle, the first and only animal companion I ever had as a child. He was mysecret sharer, but one morning, he was gone, given away to someone who had thespace and the money to care for him. I never forgot my beagle.
There on the book’s cover was abeagle which looked identical to my dog. I ran my fingers over the picture ofthe dog on the cover. My eyes ran across the title, Amos, the Beagle with aPlan. Unknowingly, I had read the title. Without opening the book, I borrowedit from the library for the summer.
Under theshade of a bush, I started to read about Amos. I read very, very slowly withdifficulty. Though pages were turned slowly, I got the main idea of the storyabout a dog who, like mine, had been separated from his family and who finallyfound his way back home. That dog was my dog, and I was the little boy in thebook. At the end of the story, my mind continued the final scene of reunion, onand on, until my own lost dog and I were, in my mind, running together.
My mother’s callreturned me to the real world. I suddenly realized something: I had read abook, and I had loved reading that book. Everyone knew I could not read. But Ihad read it. Books could be incredibly wonderful and I was going to read them.
I never told my motherabout my “miraculous” (奇迹般地) experience that summer, but she saw a slow but remarkableimprovement in my classroom performance during the next year. And years later,she was proud that her son had read thousands of books, was awarded a PhD inliterature, and authored his own books, articles, poetry and fiction. The powerof the words has held.
46. The author’s mother told himto borrow a book in order to_____.
A. encourage him to do more walking
B. let him spend a meaningful summer
C. help cure him of his reading problem
D. make him learn more about weapons
47. The book caught the author’s eye because_____.
A. it contained pretty pictures of animals
B. it reminded him of his own dog
C. he found its title easy to understand
D. he liked children’s stories very much
48. Why could the author manage to read the book through?
A. He was forced by his mother to read it.
B. He identified with the story in the book.
C. The book told the story of his pet dog.
D. The happy ending of the story attracted him.
49. What can be inferred from the last paragraph?
A. The author has become a successful writer.
B. The author’s mother read the same book.
C. The author’s mother rewarded him with books.
D. The author has had happy summers ever since.
50. Which one could be the best title of the passage?
A. The Charm of aBook B. Mum’s Strict Order
C. Reunion with MyBeagle D. My Passion for Reading
46. C 47. B 48. B 49. A 50. A
46. C细节理解题。根据文章第一段后一句This was one more weapon for her to defeat my strange problem — inabilityto read.可知母亲让他借书看是为了治愈他的阅读问题。故选C。
47. B 细节理解题。根据文章第二段Thecover of a book caught my eye. It presented a picture of a beagle. I hadrecently had a beagle, the first and only animal companion I ever had as achild.可知此本书引起作者注意的原因。选B。
48. B 推理判断题。根据第四段That dog was my dog, and Iwas the little boy in the book. At the end of the story, my mind continued thefinal scene of reunion, on and on, until my own lost dog and I were, in mymind, running together.可知作者感同身受地把自己与书本得主人公联系在一起。选B。
49. A 推理判断题。根据后一段Andyears later, she was proud that her son had read thousands of books, was
A survey has shownthat what you do on a plane can be determined by which nationality is listed onyour passport.
According to the results of aninternational passenger survey. Australians are the biggest drinkers on boardwith 36 percent choosing to down the hatch（干杯）,compared to 35 percent of Americans and 33 percent of Brits.
The Airline Passenger ExperienceAssociation(APEX) spoke to around 1,500 people, aged 18 and older, who havetravelled by plane at least once during the last three months and were livingin the United States, United Kingdom, Germany, Japan, China, Singapore, Australiaand Brazil.
The results found Chinese travelersare most likely to nod off once the seat-belt sign switches off. They are alsothe first to take out their credit card for some in-flight shopping and thebiggest fans of gaming. Americans on the other hand like to use their time inthe air more productively-when not drinking-choosing to work while flyingat 35,000 feet.
Meanwhile, Brits and Germans are thebest at making chat with random strangers-spending 50 percent more time thanany other nationality. Comparatively, Brazilians conduct their conversationsonline via email, messaging apps or social media.
Despite plane food having a badreputation, seven out of ten interviewees said they were happy to eat up on theselection of in-flight snacks and meals. In-flight magazines were also popularwith four out of five passengers.
The international flyers did howeverexpress their desire for better in-flight entertainment.”The industry hasgreatly improved the comfort, entertainment and onboard service, and passengersare accepting those improvements” said Russell Lemieux, APEX executivedirector” At the same time, passengers are demanding more from their air travelexperiences which will drive more improvements touching all aspects of thejourney. ”he added.
32. What can you probably see in the flight according to thepassage?
A. Brazilians choose todrink.
B. Germans chat to kill the time.
C. Americans do in-flightshopping.
D. The Chinese switch off the seat-belt sign.
33.When on board the plane,______.
A. most passengers like to read in-flight magazines
B. passengers from one nation have little in common
C. more than half of the passengers don’t enjoy plane food
D. most people tend to use in-flight time to have a good sleep.
34. What can we learn from the last paragraph?
A. Flyers care little aboutentertainment.
B. Flyers are expecting better flight experiences.
C. Flyers are not satisfied with theimprovements.
D. Flyers have more and more demands from airlines.
35. What’s the purpose of the passage?
A. To entertain readers with interesting stories.
B. To encourage people to behave well in public..
C. To criticize impolite behaviors on the plane.
D. To inform readers of the results of a survey.
答案 32-35 BABD
Does stress causegray hair? Many people believe that tension and stress can cause your hair to lose its color．In fact，it isan old wives tale that being upset all the time canresult in premature graying．Here is a closer look at this situation and why some believe thatthis old wives tale could be true．
As one ages，the hairs on the headalso age．In fact，just about everythingon the human body begins to show signs of wear and tear after a while．The joints wear andbecome stiff and skin wears and becomes wrinkled．Hairs on the head grow and eventuallydie．They arereplaced，but in theprocess something else happens．
When new hairs are replaced，the color or pigment(色素)is also added tothem．However，as one ages，this pigment becomesless and less available．At first，hairs will have a limited amount of pigment and they will appearto be grayish in color．In time，they will lose all of their pigment and will be white．Many things are knownto cause graying．and genetics is a very powerful factor．If one of yourparents turns gray at an early age，there is a good chance that you will too．Some people begin thegraying process in high school，while others may be over the age of forty．
Constant worry andtension can have many harmful effects on the human body．It is a known factthat stressful times can cause one to suffer hair loss．It would make sensethat if it can cause these problems，perhaps it also may contribute tograying．However，there, is no soundevidence to support this．
On the other hand，many medicalprofessionals believe that there may be a link：between graying and a constant state ofanxiety or, tension．Does stress cause gray hair? There is no scientific evidence tosupport the theory，but it is best to avoid stressful situations．
61．The underlined phrase in the first paragraph most probably means.
A．clever remarks B．silly remarks
C．exciting remarks D．disappointed remarks
62．The second paragraph mainly tells us.
A．every part of body isreplaced with age?
B．hairs will grow weak but not die
C．skin becomes wrinkledwith age
D．every part of bodyages with age
63．What might play the most important role in the graying process?
A．Genetics and theamount of sleeping time
B．The amount of foodpeople eat and living environment
C．The amount of pigmentand genetics
D．Genetics and theamount．of waterpeople drink
64．According to the passage，continuous pressure may result in.
A．a person's fatness B．a person's fitness
C．a person's weightloss D．a person's hair loss
65．From the passage we can infer that.
A．stress causing gray airis still in question
B．gray hair has nothingto do with tension．
C．stressful situationsCan be of benefit．
D．sound evidence hasbeen found．
答案： 61-65： BDCDA
Mycolor television has given me nothing but a headache. I was able to buy it alittle over a year ago because I had my relatives give me money for my birthdayinstead of clothes that wouldn’t fit. I let a salesclerk fool me into buying adiscontinued model. I realized this a day later, when I saw newspaperadvertisements for the set at seventy-five dollars less than I had paid. Theset worked so beautiful when I first got it home that I would keep it on untilstations signed off for the night. Fortunately, I didn’t get any channelsshowing all-night movies or I would never have gotten to bed.
Then I started developing a problem with the set that involved static(静电) noise. For some reason, when certain shows switched into a commercial,a loud noise would sound for a few seconds. Gradually, this noise began toappear during a show, and to get rid of it, I had to change to another channeland then change it back. Sometimes this technique would not work, and I had topick up the set and shake it to remove the sound. I actually began to build upmy arm muscles(肌肉) shaking my set.
When neither of these methods removed the static noise, I would sithelplessly and wait for the noise to go away. At last I ended up hitting theset with my first, and it stopped working altogether. My trip to the repairshop cost me $62, and the sit is working well now, but I keep expecting moretrouble.
21. Why did the author say he was fooled into buying the TV set
A. He got an older model than he had expected.
B. He couldn’t return it when it was broken.
C. He could have bought it at a lower price.
D. He failed to find any movie shows on it.
22. Which of the following an best replace the phrase “signed off” inparagraph 1
A .ended all their programs
B. provided fewer channels
C. changed to commercials
D. showed all-night movies
23. How did the author finally get this TV set working again
A. By shaking and hitting it
B. By turning it on and off
C. By switching channels
D. By having it repaired
24. How does the author sound when telling the story
【答案】21. C 22. A 23. D 24. D
21.C 细节理解题。根据第一段第四行“when I sawnewspaper advertisements ror the set at seventy-five dollars less than Ihadpaid”当我看到报纸上75美元比我买的价格低的时候，我感觉我上当了。故选C。
Training for a marathon requires carefulpreparation and steady, gradual increases in the length of the runs._____, buythe best-fitting, best-built running shoes you can find. No one can say whichbrand will work best for you or feel best on your feet, so you have to rely onyour experience and on the feel of each pair as you shop. When you have foundshoes that seem right, walk in them for a few days to double-check thefit._____. As always, you should stretch(伸展) at least ten minutes before each run to prevent injuries.
Duringthe first week, do not think about distance, but run five minutes longer eachday.____, it is wise to take a day off to rest. But during the next week, set agoal of at least a mile and a half per run._____. After two weeks, start timingyourself.______. Depending on the kind of race you plan to enter, you can setup a timetable for the remaining weeks before the race.
A. After six days
B. For a good marathon runner
C. Before you begin your training
D. With each day, increase the distance by a half mile
E. If they still feel good, you can begin running in them
F. Time spent for preparation raises the quality of training
G. Now you are ready to figure out a goal of improving distance and time
A篇：Yangshuo, ChinaIt wasraining lightly when I__61__(arrive) in Yangshuo just before dawn. But I didn’tcare. A few hours__62__, I’d been at home in Hong Kong, with __63_(it) chokingsmog. Here, the air was clean and fresh, even with the rain.
I’dskipped nearby Guilin, a dream place for tourists seeking the limestonemountain tops and dark waters of the Li River_64__are pictured by artists in somany Chinese _65__(painting). Instead, I ‘d head straight for Yangshuo. Forthose who fly to Guilin, it’s only an hour away__66_ car and offers all thescenery of the better-known city.
Yangshuo__67__(be)really beautiful. A study of travelers_68__(conduct) by the website TripAdvisor names Yangshuo as one of the top 10 destinations in the world. And thetown is fast becoming a popular weekend destination for people in Asia.Abercrombie & Kent, a travel company in Hong Kong, says it___(regular)arranges quick getaways here for people_70__(live) in Shanghai and Hong Kong.
63. its 句意：带着窒息的烟雾。后面为名词，故用it’s。
64.that/which 句意：漓江被许多艺术家所绘画。考查定语从句。先行词为Li River，在从句中作主语 .
66. by 句意：乘汽车只需要1个小时。bycar乘汽车。
67. is 句意：阳朔真的很漂亮。这里用一般现在时。
Fireworksare used to celebrate the new year around the world.
In China, fireworks are used to drive away evils. Rightafter midnight on New Year’s Eve, fireworks are set off.It 61 (believe) that the personwho launches the first firework of the new year will have good luck.
Dubai is hosting a fireworks display from Burj Khalifa(哈利法塔), theworld’s 62 (tall) building. Theevent will also be live broadcast, 63 (offer) visitors the choice between three cameraangles.
Fireworks by Grucci will feature a spectacular display atAtlantis, the Palm Hotel and Resort in Dubai. The company plans to spell"Atlantis" in the sky with fireworks. It will use the reflections ofthe fireworks in the water to enhance the display.
“One of their 64 (idea) is to create a shimmering redcarpet, 65 will light up thesky as well as reflect in the water below,” wrote the Khaleej Times.
Berlin is celebrating the new yearwith 66 open-air party at theBrandenburg Gate. Hundreds of thousands of people areexpected 67 (attend). 68 will be aninternational program of live music, light and laser shows, and plenty of foodand drink.
Some cities will not be celebrating the new year withfireworks. Belgium cancelled its 69 (tradition) fireworks display in central Brusselsdue 70 fears of the continuingterror threat.
61. is believed 62. tallest 63.offering 64. ideas 65. which
66. an 67.to attend 68. There 69. traditional 70. To
Comparedwith traditional ones, self-organized tours are rapidly gaining a popularityamong the youth.
During a self-organized tour,arrangements of sightseeing can be flexible and changeable depend on our owninterests. Thus, we can spend the time free and head for our favoritedestinations directly, only in which way are we fully expose ourselves to thelocal cultures and customs.
Besides, self-arranged tourscan bring about great inconvenience in the arrangements of transportation andaccommodation. At the same time, the discounts which agroup of tourist can often enjoy in restaurants and hotelsmay not be available. Also, lack of safety makes easy to get hurt.
In my opinion, the advantages ofa self-organized tour seems to outweigh its disadvantages.How a wise choice it is to go on aself-organized tour, that helps us enjoy ourselves to the fullest.
1. 去掉gaining后面的a 2. depend改为depending 3. free改为freely
4. are改为can 5.Besides改为However 6. tourist改为tourists
7. makes后面加it 8. seems改为seem 9.How改为What
假定你是李华，计划和同学去敬老院(nursing home)陪老人过重阳节(theDouble Ninth Festival)。请给外教露西写封邮件，邀请她一同前往，内容包括：
I’d liketo invite you to join us for a visit to the nearby nursing home next Saturdayfor the Double Ninth Festival. It is the day for the elderly in our culture.We’ll go and make dumplings and cakes with the elderly people there. We’ll alsospend some fun time together singing, dancing and playing games, which we hopewill make them happy. We should be back around 4 o’clock in the afternoon. Ifyou are able to come with us, please let us know and we’ll wait for you at thegate at 9 in the morning.
Lookingforward to your reply.
How are you ? I amLiwei, a 17-year-old teenager currently studying in yourschool. Recently, our class plan to visit the nursing home this Sunday in orderto help the old there and enrich our afterschool life. As the vice monitor, Iwould like to invite you to come with us.
Here are some details about this activity.To begin with, we will leave the school by bus at 8:00 AM and return at 5:00 PM. Besides, there will be a lot of activities such as makingChinese dumplings and giving performances, which will be not only meaningfulbut also interesting.
Hopefully, you would like the plan and joinus. I have the confidence that we will have a great timethere. Thanks for reading my letter. I am looking forward to your reply and your decision.
How are you doing? I am Li Hua, a 17-year-old teenager currentlystudying in your school. Recently, our class plan to visit the nursing homethis Sunday in order to help the old there and enrich our afterschool life. Asthe vice monitor, I would like to invite you to come with us.
Here are some details about this activity. To begin with, we willleave the school by bus at 8:00 AM and return at 5:00 PM. Besides, there willbe a lot of activities such as making Chinese dumplings and givingperformances, which will be not only meaningful but also interesting.
Hopefully, you would like the plan and join us. I have theconfidence that we will have a great time there. Thanks for reading my letter.I am looking forward to your reply and your decision.